… Soms is het belangrijk dat de vlinders,

die de cyclus van transformatie

steeds weer zichtbaar maken,

zich neer kunnen vleien…

Om ruimte te maken voor de vlinder

achter de vlinder.

0Weken0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

tot de start van een nieuwe fellowship

Monumentals is voor mensen die de ‘journey’ hebben voltooid. Je weet wie je bent, je weet wat je wilt en je kent je kracht. Daarbij sta je midden in het bewust manifesteren van je intenties. Kijkend naar de schepping, lijkt je inzicht in collectieve verbanden te groeien.

Een vrolijke en ontspannen week, waarin je know how kunt uitwisselen met anderen. Waardoor ook je eigen inzichten verbreden en je nieuwe wijsheid kunt ontvangen. Door met elkaar deel te nemen in de manifestatie van nieuwe visies op aarde, dragen we bij aan een uitbreiding van het collectieve bewustzijn. Want Monumentals is een reizend gezelschap, dat het ‘trail of consciousness’ op prachtige plaatsen in Europa volgt en verdiept.

Omdat bewustzijn oneindig groeit

Nieuwe ontwikkelingen worden zichtbaar aan de uiterste grenzen van je kracht.

De eerste keer is Monumentals een feestelijke afsluiting van een bijzondere periode van ontwikkeling. Tevens is het de overgang naar een nieuwe fase. Hierbij bieden we je gelegenheid deel uit te gaan maken van de Fellowship of the Leaves. Dat is een groep van mensen die, net als jij, hun bewustzijn hebben ontwikkeld tot op hoog niveau. Wanneer ze daar zin in hebben, komen ze in Monumentals eens per jaar bijeen om hun kennis en ervaringen uit te wisselen.

Want ontwikkeling staat niet stil. Jij groeit, de stijgende trilling van je lichaam geeft je toegang tot nieuwe mogelijkheden en de planeet groeit. Daardoor ontstaan er steeds weer nieuwe mogelijkheden aan de uiterste grenzen van je kracht. Met Monumentals bieden we je de gelegenheid dit te onderzoeken en te delen met anderen.

… In stilte trek je door het landschap

ontspannen kijkend naar de verschillende aspecten van je kracht…

Genietend van de natuur verken je nieuwe mogelijkheden.

Om verheugd terug te keren naar de samenkomst

voor een feestelijk uitwisseling met verwanten.

Een nieuwe aarde ontvouwt zich

We leven in een tijd waar er grote veranderingen op aarde gaande zijn. Daarbij betekent deelname aan Monumentals: jouw unieke know how toevoegen aan de ontwikkeling van het collectieve bewustzijn van de mensheid.

Tijdens Monumentals maken we gebruik van een ‘systeemopstelling’ om te kijken naar de ontwikkelingen die er in de wereld gaande zijn. Waarbij we de bewegingen en de overtuigingen onderzoeken.

Om de magie te ervaren van het grote geheel en verbinding te maken met het ‘trail of consciousness”. Om van daaruit inzicht te krijgen, in de intenties die voor een ieder, in het komende jaar, van belang zijn.

Oude en nieuwe magie creëren

Breng een groep meesters bijeen en vraag ze hun magie te bedrijven. Het resultaat is een gevarieerde en fascinerende mix van wonderbaarlijke creaties. Waarin energie en materie een cruciale rol blijken te spelen.

Tijdens Monumentals is er veel aandacht voor de relatie tussen energie en materie. Wat betekent dit voor jouw leven, jouw creaties en hoe verhoudt het zich tot de uiterste grenzen van jouw kracht? Maar het biedt je ook de gelegenheid kennis te maken met vormen, die je misschien wel kende maar nog niet eerder in het echt had zien werken. Verrassend, inspirerend en krachtig.

… Gevoed met nieuwe inzichten en vrolijke verhalen

betreed je enthousiast het speelveld van mogelijkheden.

Om je kracht op speelse wijze te meten aan de meesters om je heen

Je voelt de warmte van het samenzijn met oude en nieuwe vrienden.

Een Japans avontuur waarin meesters elkaar ontmoeten

Je maakt deel uit van een groep mensen, die hun kracht tot in de uiterste grenzen bewust kunnen hanteren. Waarbij de meesten na het voltooien van hun opleiding, hun eigen pad weer zijn gegaan. Daarom biedt Monumentals je de gelegenheid om weer even bij elkaar te komen.

Monumentals 2018 is een ‘ander’ soort programma. Want we stemmen het nauw af op de ontwikkelingen in het collectief. Daarbij zoeken we plaatsen die bij de thema’s passen. Dit maakt het geheel tot een unieke ‘gathering of spirits’.De ‘grondklank’ van deze Monumentals is Japans. Waarbij een oude magische sfeer, met daarin rituelen en bewustzijn op een verfijnde oosterse manier samenkomen. Dus laat je verwonderen hoe deze richting van bewustzijnsontwikkeling past, bij de stappen die je tot nu toe hebt gezet.

Het programma en de begeleiding

Een diepe stilte is kenmerkend voor La Blache en dat zie je terug in het programma. Want het tijdschema is verstild, de opbouw is anders dan je gewend bent en we hebben de omgeving geïntegreerd in de activiteiten.

We begeleiden de deelnemers bij het onderzoeken van de nieuwe mogelijkheden van hun kracht. Bovendien hebben we, voor mensen die voor het eerst deelnemen, nog een kleine toevoeging aan het materiaal van de opleiding. Hierbij werken we tijdens het programma ook op een aantal bijzondere locaties in de omgeving.

De stilte en kracht van dit gebied spelen een belangrijke ondersteunende rol. Ook heeft Monumentals een eigen set van stilte- en bewegingsmeditaties. Waarbij het geheel erop is  gericht dat er veel ruimte is voor rust, contemplatie en zijn.

De begeleiding door Celeste en Rien is van een andere toon dan je gewend bent.

… De zon gaat onder boven het speelveld van ‘infinite possibilities’.

Met vrolijke gespannenheid kiezen de magiërs hun plek in het programma.

Een programma dat uitnodigt langs windstreken en dimensies,

dat uitnodigt naar verleden en toekomst.

Voldaan en verrijkt brengt het gezelschap haar nieuwe inzichten naar het hier en nu.

De vuren doven, de motoren zwellen aan en de meesters hervatten hun vlucht.

Wil je deelnemen aan Monumentals?

We lezen je energie om de prijs te bepalen.  Ben je lid van de Fellowship of Leaves, dan gelden andere tarieven.

Een optie nemen

Wanneer je enthousiast bent, nog wat tijd nodig hebt en toch alvast een plek wilt reserveren dan kun je (onderaan deze pagina) een optie nemen:

Direct aanmelden

Je kunt direct inschrijven met het onderstaande formulier. (onderaan deze pagina):

De reis

Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor het organiseren van hun reis.  Wij geven een duidelijk reisadvies aan. Daarbij worden de vliegers volgens ons reisadvies op de ochtend van dag 1, opgehaald en ook weer naar het vliegveld teruggebracht op dag 8. Dit is waar de meeste deelnemers voor kiezen.

We heten je graag van harte welkom

Céleste Banning en Rien Hagenaars

Je verblijf op La Blache

Deze editie van Monumentals speelt zich af op het Zuid Franse La Blache. Wat een eeuwenoude nederzetting is, te midden van de Lavendel velden en gelegen aan de voet van de Franse Alpen aan.

Het bevindt zich op een hoogvlakte, ver van de bewoonde wereld. Een oorverdovende stilte en een eindeloze sterrenhemel vormen het decor. Je verblijft in een van de gites, die allen compleet zijn uitgerust en beschikken over een prachtig uitzicht. De maaltijden zijn hoofdzakelijk vegetarisch en bij het programma inbegrepen.

We bevinden ons vlakbij de indrukwekkende Gorge du Verdon en nog veel meer prachtige plekken. Een heerlijke en krachtige omgeving, die het alleen al de moeite waard maakt om deel te nemen.

Gastvrij worden we vervangen door Roland, de Nederlandse beheerder.

Wanneer? Van zaterdag 16 mei tot 23 mei 2020

Omdat onze eerste Fellowship met 16 deelnemers haar maximale omvang heeft bereikt, starten we een tweede Fellowship.

Dat betekent dat iedereen die Vivere / Meester Begeleider is begonnen in 2018 hieraan kan deelnemen. (mits je het t.z.t. ook succesvol hebt afgerond)

De vliegreis het vlucht overzicht

Het reis overzicht voor Monumentals – Amsterdam – Marseille
Zaterdag 16 mei heen & zaterdag 23 mei terug

zaterdag 15 juni heenreis, vertrek vanuit Nederland: 
Amsterdam  vertrek ……….. Marseille aankomst
Je wordt hier s middags opgehaald door Celeste en Rien

zaterdag 23 juni terugreis vertrek vanaf Marseille:
Je wordt ’s ochtends naar het vliegveld gebracht door Celeste en Rien
vertrek Marseille  ………………….. Amsterdam aankomst

Wees je eigen reisbureau:
Je boekt je reis het best wanneer je zelf de vluchten boekt bij Ryanair/KLM.
Check daarbij beide het aantal stoelen wat nog beschikbaar is alvorens je boekt. Wanneer je zoekt via Skyscanner kun je ook boeken via een aanbieder van de gehele reis, je loopt dan kans meer te moeten betalen wegens hun tussenkomst. En heb je vragen bel dan gerust even.