• Monumentals

    een ontmoeting van meesters in het hart van de kerk

Avé Maria, gratia plena, dominicus tecuum

Het spirituele hart van Europa voedt

het bewustzijn van 2 miljard mensen.

Een millennia oude basis

voor liefde en ontwikkeling,

die de sleutel naar verlichting

op geniale wijze heeft verhuld.

Waar is Maria?

0Weken0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

Omdat bewustzijn oneindig groeit

Nieuwe ontwikkelingen worden zichtbaar aan de uiterste grenzen van je kracht.

De Florence editie van Monumentals, voert langs de verlichting van de menselijke mannelijke kracht. Want de geschiedenis van deze plek, biedt je de gelegenheid om de schepping vanuit een onverwacht perspectief te ervaren. Juist daar waar je het niet zou verwachten, schuilt een diepgaand inzicht in je eigen creaties.

Een boodschap die in zijn tijd is doorgrond door een van de grootmeesters in het menselijk bewustzijn: Leonardo Da Vinci. Een boodschap die erom vraagt in deze tijd door jou te worden doorgrond. Zodat de oude kennis, aan de uiterste grens van mannelijke kracht, kan terugvloeien in de grote en kleine menselijke creaties.

Het breken van het brood

en het delen van de wijn.

Het laatste avondmaal

gezien door de ogen van een grootmeester.

De kruisweg, de kruiziging,

en de Mona Lisa.

Wat is hun betekenis voor menselijke creatie?

Een nieuwe aarde ontvouwt zich

We leven in een tijd waarin grote krachten zich, over meerdere dimensies heen, met elkaar aan het verbinden zijn. De rol van het individu is daarbij niet iets om te onderschatten. Deelname aan Monumentals betekent jouw unieke know how toevoegen aan de ontwikkeling van het geheel.

Net als tijdens de vorige Monumentals, besteden we veel aandacht aan de ontwikkelingen die er in ons universum gaande zijn. Waarbij we kijken naar de bewegingen en we de overtuigingen onderzoeken. Om de magie te ervaren van het grote geheel en verbinding te maken met het ‘trail of consciousness” dat we al een aantal jaren volgen. Om van daaruit inzicht te krijgen, in de intenties die voor een ieder, in het komende jaar, van belang zijn.

Een krachtige plaats draagt een krachtige groep

Deze Monumentals speelt zich af op een prachtige plek in de Italiaans Toscaanse heuvels, net buiten Florence. Gelegen op een heuvel, bevindt zich het ‘Castle of Mugnana’, waar een 1000 jaar oud kasteel en bijbehorende kapel deel uitmaken van onze verblijfplaats.

Een gebied rijk aan historie, waarin de stad Florence een belangrijke rol speelde. Zo ligt hier een verbinding naar de Zuid Franse ‘fleur de lis’, heeft de beroemde Medici familie hier de aanzet tot de Renaissance gegeven. Kortom een fascinerende plek om te dienen als basis voor deze Monumentals.

Maar het reikt verder dan dat. Deze keer is er ook veel aandacht om je eigen creatie door een fundamenteel proces van dood en wedergeboorte te laten bewegen. Om uit te komen bij een inspirerende herrijzenis, tijdens de ‘zomerwende’ op de laatste dag van deze week.

Italiaanse pizza

en een volle rode wijn.

De opmaat naar een feestelijke week van samenzijn

gezien door de ogen van zestien meesters.

Magie, meditaties en verhalen,

het beroemde zwerkbalspel

De rijkdom van het samen delen in onvoorwaardelijke liefde.

Maar waar is Maria?

Een spiritueel avontuur waarin meesters elkaar ontmoeten

Je maakt deel uit van een groep mensen, die hun kracht tot in de uiterste grenzen bewust kunnen hanteren. Waarbij de meesten na het voltooien van hun opleiding, hun eigen pad weer zijn gegaan. Daarom biedt Monumentals je de gelegenheid om weer even bij elkaar te komen.

Monumentals is een ‘ander’ soort programma. Want we stemmen het nauw af op de ontwikkelingen in het collectief. Daarbij zoeken we plaatsen die bij de thema’s passen. Dit maakt het geheel tot een unieke ‘gathering of spirits’.De ‘grondklank’ van deze Monumentals is Katholiek. Waarbij een oude kerkelijke sfeer, met daarin rituelen, magie en bewustzijn op een verfijnde manier samenkomen. Dus laat je verwonderen hoe deze richting van bewustzijnsontwikkeling past, bij de stappen die je tot nu toe hebt gezet.

Het programma en de begeleiding

Tradities en conservatisme zijn kenmerkend voor de Katholieke kerk en dat zie je terug in het programma. Het tijdschema keert terug naar haar oorspronkelijke vorm, de opbouw is traditioneel en de meditaties zijn op zijn zachtst gezegd ‘verrassend’. Maar de rode draad van bewustzijnsontwikkeling, de individuele opdrachten die je bespreekt met de begeleiders en enkele eerdere vormen zul je terugzien. Waarbij oude en nieuwe lijnen met elkaar worden verbonden.

We begeleiden de deelnemers bij het onderzoeken van de nieuwe mogelijkheden van hun kracht. Bovendien hebben we, voor mensen die voor het eerst deelnemen, nog een kleine toevoeging aan het materiaal van de opleiding. Hierbij werken we tijdens het programma ook op een aantal bijzondere locaties in de omgeving. De historie van dit gebied speelt een belangrijke ondersteunende rol. Waarbij het geheel is gericht op veel ruimte voor rust, contemplatie en zijn.

De begeleiding door Celeste en Rien is zoals je die van ons gewend bent. Monumentals is geschikt voor mensen die de opleiding Vivere/ Meester begeleider en Elementals hebben voltooid.

… De zon gaat onder boven het speelveld van ‘infinite possibilities’.

Met vrolijke gespannenheid kiezen de magiërs hun plek in het programma.

Een programma dat uitnodigt langs windstreken en dimensies,

dat uitnodigt naar verleden en toekomst.

Voldaan en verrijkt brengt het gezelschap haar nieuwe inzichten naar het hier en nu.

De vuren doven, de motoren zwellen aan en de meesters hervatten hun vlucht.

Wil je deelnemen aan Monumentals?

De eerste keer lezen we je energie om de prijs te bepalen. Ben je lid van de Fellowship of the Leaves, dan gelden andere prijzen.

Een optie nemen

Wanneer je enthousiast bent, nog wat tijd nodig hebt en toch alvast een plek wilt reserveren dan kun je (onderaan deze pagina) een optie nemen:

Direct aanmelden

Je kunt direct inschrijven met het onderstaande formulier. (onderaan deze pagina):

De reis

Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor het organiseren van hun reis.  Wij geven een duidelijk reisadvies aan. Daarbij worden de vliegers volgens het reisadvies op de ochtend van dag 1, opgehaald en ook weer naar het vliegveld teruggebracht op dag 8. Dit is waar de meeste deelnemers voor kiezen.

Je verblijf op het CASTELLO DI MUGNANA

Voor deze Monumentals hebben we een prachtige locatie gevonden. Het meer dan duizend jaar oude Castello di Mugnana ziet uit over het prachtige Toscaanse heuvellandschap. Daarbij vertoont de geschiedenis van deze plek de aanwezigheid van oude Italiaanse families, monniken, legers en nog veel meer.  Bovendien heeft de plek heeft een rustige en serene energie. Alsof je jezelf terug waant in vervlogen tijden.

Binnen het kasteel tref je aangename appartementen en sfeervolle zalen. Het geheel heeft een eigen binnenplaats, een eigen kapel (wat voor deze Monumentals niet onbelangrijk is) en alles wat nodig is om er een heerlijke Monumentals van te maken.

Een heerlijk zwembad en een prachtig dakterras. Het kasteel staat in een ruim park met een ‘hangende tuin’. Dit alles omgeven door een magische oude bossen. Kortom een plek die de meesters van het Fellowship of the Leaves waardig is.

wanneer?

Monumentals Florence is van:

zaterdag 15 juni tot zaterdag 22 juni (terugreis)

0 van 15 plaatsen

de inschrijving 2019 is gesloten

De vliegreis het vlucht overzicht

Het reis overzicht voor Monumentals 2019 Amsterdam – Florence
zaterdag 15 juni heen & zaterdag 22 juni terug

zaterdag 15 juni heenreis vertrek vanuit Nederland: 
KLM:  Amsterdam  vertrek 9.35 – 11.30 Florence aankomst
Voordat je boekt check nog even met ons -ivm evt aanpassingen-
Je wordt hier s middags opgehaald door Celeste en Rien

Let op Bagage-check: 
De bagage regels zijn voortdurend in beweging.

zaterdag 22 juni terugreis vertrek vana: Florence 
Je wordt ’s ochtends naar het vliegveld gebracht door Celeste en Rien
KLM: Florence vertrek  11.20 – 13.35 Amsterdam aankomst

Wees je eigen reisbureau:
Je boekt je reis het best wanneer je zelf de vluchten boekt bij KLM.
Check daarbij beide het aantal stoelen wat nog beschikbaar is alvorens je boekt. Wanneer je zoekt via Skyscanner kun je ook boeken via een aanbieder van de gehele reis, je loopt dan kans meer te moeten betalen wegens hun tussenkomst. En heb je vragen bel dan gerust even.