… In een onverstoorbare rust wacht een vertrouwde basis op je terugkeer …

Lady Gaya ademt de zwoele geur van kamfer en verstilde kracht. Liefdevol in afwachting van hetgeen gaat komen.

Als een Soefie uit vervlogen levens, neem je met vertrouwen je plek in en je stelt jezelf open voor hetgeen gaat komen.

De stilte, de muziek, je her-innert, je weet en je gaat…

0Weken0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

tot het verdiepen van jouw mystieke kracht

Schuilt in jou het verlangen om de mystieke kant van je kracht nog beter te leren kennen?  Dan neemt Elementals je, op het snijpunt van verleden en toekomst, mee op een ontdekkingstocht naar jouw unieke verhaal.

Schuilt er in jou een koningin, een magiër, een alchemist, een pionier of een meester? Met Elementals bieden we je de gelegenheid om verder te onderzoeken hoe jij er onder de verpakkingen van je persoonlijkheid, werkelijk uit ziet. Waarbij je vanuit een opgeschoonde en zuivere staat van zijn, je persoonlijkheid opnieuw in kunt kleuren.

Oude identiteiten van je afleggen

Oude muren mogen uiteen vallen en nieuwe doorgangen kunnen ontstaan.  Dit alles om de ziel die jij nu bent meer ruimte te kunnen geven bij haar manifestatie.

Vader, moeder, collega, partner hoeveel identiteiten heb je onbewust aangenomen? Welke ‘jassen’ trek jij elke dag aan, zonder daar werkelijk bij stil te staan? Daarom biedt Elementals je de gelegenheid om je bewust te worden van deze oude identiteiten. Om je te kunnen ontdoen van hun gewicht en om opnieuw kleur te geven aan de rollen die je in dit leven hebt.

Het programma biedt je de gelegenheid voor heroriëntatie en om van daaruit de volgende stap een krachtige boost te geven.

… De opkomende zon schijnt haar licht door de ramen en een onbekende muziek weerklinkt.

Met zachte nieuwe vormen van meditatie komt je lijf in beweging, om zich op te maken voor een nieuwe wervelende dag.

Met het vertrouwde rondje verdwenen open je alleen, in jouw unieke programma.

De kloink, een mengeling van weerstand en verlangen, nodigt je uit…

Een nieuwe visie vorm geven

Je hebt jezelf in een snel tempo ontwikkeld. Je bewustzijn is gegroeid en je omgeving lijkt lang niet altijd meer te begrijpen wat je beweegt of wat je bedoelt. Dan is het verlangen om even van afstand te kunnen kijken naar waar je staat, een normale stap.

Elementals reikt handvatten, om de verbinding met je omgeving op jouw eigen unieke wijze vorm te kunnen geven. Waarbij de rijke historie van het gebied en de zuivere natuur, de inspiratie bronnen vormen bij het komen tot een nieuwe visie op jezelf, je relaties, je werk en de wereld. Zodat je een liefdevolle en krachtige basis kunt leggen voor de volgende fase in je leven.

Ervaar de magie in het mysterieuze Katharenland

Het gebied waar we verblijven heeft een rijke spirituele historie. Het wordt genoemd als verblijfplaats van Maria Magdalena. Het speelt een rol in de verhalen van de mysterieuze Tempeliers. En hoe passend: in de oude Kathaarse religie, hadden de man en de vrouw een gelijkwaardige rol.

Een verfijnd gebied, beschermd door de flanken van de majestueuze Pyreneeën.  Een ideale plek om je bewust te worden van de mystieke kracht, die in jezelf schuil gaat. Waarbij we je met verhalen, ervaringen en opdrachten meenemen in de ontwikkelingen die het bewustzijn hier heeft beleefd.

Daarom is het ‘speelveld’ van Elementals breed en naar buiten gericht. Waarbij we deze week meerdere plaatsen bezoeken, vanuit onze centrale basis Lac du Paradis.

… Elementals, in oude tradities een benaming van energieën die de natuur omgeven en begeleiden in haar ontwikkeling,

dragen je aandacht bij de creatie van jouw unieke visie.

Kleuren van de Pyreneese geschiedenis en kleuren van de wereld van morgen,

plaatsen jouw beeld in het hier en nu

om uit te komen bij waar jij voor staat.

Een Oosters avontuur waarin vriendschappen groeien

Je maakt deel uit van een groep mensen die dezelfde taal spreken. Hierbij zul je sommigen kennen en anderen niet. Maar het zijn mensen die hun bewustzijn net als jij hebben ontwikkeld en gewend zijn aan het leven vanuit de bewuste wil. Dat maakt de sfeer comfortabel.

Maar Elementals is, nog meer dan Fundamentals, een individueel programma. Waarin het bekende ‘rondje’ is verdwenen en ook de meditaties anders zijn dan gewend. Nu is de ‘grondklank’ die van het Soefisme, de mystieke stroming uit oorspronkelijk Perzië. Waarbij in een heerlijke exotische sfeer, de schoonheid van deze richting van bewustzijnsontwikkeling zich aan je kan ontvouwen.

Het programma en de begeleiding

De activiteiten bestaan voor het grootste deel uit individuele opdrachten, die je bespreekt met een van de begeleiders. Daardoor bepaal je zelf de snelheid en het voor jou haalbare eindresultaat.

Tijdens het programma werken we ook op een aantal bijzondere locaties in de omgeving. Waarbij de rijke historie, de zuivere natuur en de zachte energie van dit gebied een belangrijke ondersteunende rol spelen. Daaromheen heeft Elementals heeft een eigen set van stilte- en bewegingsmeditaties.  Hierdoor kun je ervaren hoe dit een bijdrage levert aan het eigen maken van het materiaal. Bovendien zorgt het ook voor de gewenste ontspanning.

Wil je deelnemen aan Elementals?

Dan is dit misschien wel het meest opwindende moment. Want de aantrekkingskracht die je voelt, is de eerste glimp van een nieuwe en magische werkelijkheid. Waarbij je vanaf de eerste stap die je zet, zult merken dat er dingen in je leven ten positieve gaan verschuiven.

Het is het begin van een groot avontuur. Wellicht een van de mooiste avonturen in het leven…

Wat is de benodigde investering?

Een goede prijs ondersteunt je ontwikkeling. Niet te hoog, want dan stap je het pad niet op. Niet te laag, want dan stap je er bij weerstand zomaar weer af. Daarom bepalen we onze prijzen op een nieuwe manier. We noemen het 5DBC en via deze link lees je er meer over.

Een optie nemen

Wanneer je enthousiast bent, nog wat tijd nodig hebt en toch alvast een plek wilt reserveren dan kun je (onderaan deze pagina) een optie nemen

Direct aanmelden

Je kunt direct inschrijven met het onderstaande formulier. (onderaan deze pagina)

De reis

Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor het organiseren van hun reis.  Wij geven een duidelijk reisadvies aan. Daarbij worden de vliegers op Toulouse op de ochtend van dag 1, opgehaald en ook weer naar het vliegveld teruggebracht op dag 8. Dit is waar de meeste deelnemers voor kiezen.

Je verblijft op Lac du Paradis

Diep in het Franse Katharenland ligt een klein paradijs genaamd Lac du Paradis.

Gelegen aan een rustiek meertje en omzoomd door geurende dennen en loofbossen, vind je dit mysterieuze landhuis. Waar je op het houten terras aan het water, in alle privacy en rust kunt genieten van de warme Franse zon.

Ons verblijf ligt tussen het dorpje Albières en Col de Paradis. Hier vind je prachtige kastelen, abdijen en het beroemde Rennes le Chateau op een steenworp afstand.

Het huis heeft vier sfeervolle kamers voor de deelnemers, met daarin een kleine loft. Hiervan deel je er een met maximaal 1 andere persoon.

Het verblijf, inclusief vooral vegetarische maaltijden, is volledig verzorgd. De kosten hiervan zijn bij de prijs inbegrepen. Kortom, op alle gebieden is dit een week om heerlijk te genieten.

Wanneer?

Elementals 2019 loopt van:

zaterdag 18 mei tot zaterdag 25 mei (terugreis)

1 van 6 plaatsen beschikbaar

In verband met de inhoud van het programma,
hebben we maximaal zes plaatsen beschikbaar.

De vliegreis het vlucht overzicht

Het reis overzicht voor Elementals 2019 Amsterdam – Toulouse, Frankrijk.
Zaterdag 18 mei & zaterdag 25 mei terug

zaterdag 18 mei heenreis vertrek vanuit Nederland: 
KLM:  Amsterdam  vertrek 08.45 – 10.40 Toulouse aankomst
Je wordt hier s ochtends opgehaald door Celeste en Rien

Let op Bagage-check: 
KLM heeft alléén handbagage meegerekend in de basisprijs. Daarmee kunnen de meeste mensen prima mee uit de voeten voor deze week.

zaterdag 25 mei terugreis vertrek vanuit Frankrijk: 
Je wordt ’s middags naar het vliegveld gebracht door Celeste en Rien
KLM: vertrek Toulouse 17.00 – 18.55 Amsterdam aankomst

Wees je eigen reisbureau:
Je boekt je reis het goedkoopst wanneer je zelf de vluchten boekt bij KLM.
Wanneer je zoekt via de Skyscanner-app kun je ook boeken bij andere aanbieders. Heb je vragen bel gerust even.